Nikita 3

Kunderbjudande

Nikita är en oberoende konsultförmedlare och arbetar med konsulter inom IT och management.

Vi på Nikita tror på kraften av att jämföra. Värdet av att överblicka en hel marknad istället för delar av den. Vi vill hjälpa er med att navigera rätt och ge er en lättserverad möjlighet att välja just den konsult ni behöver. En person som inte bara har rätt kompetens utan även passar in, delar era värderingar och vill åt samma håll som ni.

Nikita vill bana väg för kvalitativ konsultförmedling och vara det naturliga valet för er som värdesätter personliga relationer och öppen dialog.

Nikita hjälper företag att växa och utvecklas med rätt medarbetare och konsulter. Individens roll hos ett företag, oavsett om det är i en konsultroll eller som fast anställd, är nyckeln till och essensen i ett företags framgång. Detta är något vi på Nikita använder som ledstjärna i alla våra processer när du som kund anlitar oss för att hitta rätt konsult.

Det är därför vi på Nikita alltid fokuserar på att hitta konsulter som delar er passion och vad ni vill uppnå. Vi på Nikita vill lära känna er som företag och de partners vi samarbetar med för att hjälpa er med att skapa matchning mellan behov och person.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er? Varmt välkommen att höra av er via telefon, mail eller chat!