Nikita 6

IT Säkerhetskonsult – STÄNGD (Stängd)

För kunds räkning söker vi en IT säkerhetskonsult för framtagande av ett nytt policyramverk. Bolaget har sitt huvudkontor i Solna och verkar i 14 länder. Primära uppdraget är att uppdatera kundens ramverk av policydokument (fas1). Det finns idag sju dokument och vissa delar börja bli inaktuella och i vissa fall överlappande. Man kommer att jobba nära företagets CISO samt chefsjurist.

Det finns även ett antal mindre projekt som man kan driva parallellt inom IT säkerhetsområdet om man vill ha bemanning fulltid fram till första halvåret. Ett exempel på detta är ett IT awareness test man vill genomföra genom en e-learning (nanolearning) tjänst.


Krav

  • Gedigen erfarenhet av informationssäkerhetspolicys
  • Kunna agera rådgivande men även själv kunna vara operativ och skriva text själv. Nya policys förväntas vara på plats redan i mars.

Meriterande

  • Det är meriterande om konsulten även har en bredare kompetens för att i steg två även kunna leda själva utrullningen av nya ramverket till användarna och säkerställa att de konsumerar informationen på rätt sätt.

Start: asap
Omfattning: deltid till heltid (fas 1 uppskattas ta 100-150h). Möjlighet till 100% fram till om med juni om man driver flera projekt parallellt)
Placering: Solna

Kontakt

Är detta uppdrag för dig?

Skicka ansökan