Nikita 6

Erfaren IOS-utvecklare (Swift) – STÄNGD (Stängd)

Uppdragsbekrivning

Vår kund är en av Sveriges största bolag när det kommer till  journalistik och med en utvecklingsavdelning i framkant. Nu söker vi till dem efter en erfaren IOS-utvecklare som är duktig på Swift. Troligen har du minst ett par-tre års erfarenhet av native IOS-utveckling (gärna längre erfarenhet av utveckling) och besitter en yrkesmässig och personlig mognad som låter dig leverera fullt ut från dag ett.

Du är van att arbeta i en agil miljö och det är en fördel, men inget krav om du arbetat med testdriven utveckling (TDD). Du gillar full fart framåt och att ha det kul på jobbet med dina kollegor. Vi värdesätter sociala kolleger som gillar par- och mobbprogrammering.

De olika teamen hos vår kund är självorganiserade och tvärfunktionella och har en mix av native-utvecklare, UX-designers, AD, produktägare, teamlead, analytiker samt utvecklingsredaktörer. Du bygger lösningar från idé till leverans med hjälp av data, användbarhetstester och designstudio-möten där alla tillsammans skissar på idéer, A/B tester m.m.

Du behöver behärska svenska i tal och skrift.


Om teamet

Vår kunds produktutvecklingsteam arbetar med samtliga kundens digitala plattformar inom, sajt, app och TV. Teamet ska stödja redaktionen och affären att nå räckvidd och ökad viewability samt innovation.


 

  • Uppdragsperiod: Snarast
  • Omfattning: Heltid
  • Placeringsort: Stockholm
Kontakt

Är detta uppdrag för dig?

Skicka ansökan