Nikita 6

.NET/Optimizely-utvecklare/tech lead

Bakgrund:

Som utvecklare kommer du tillhöra ett av kundens team, Team Webb, som utvecklar bolagets kundmöte, bl a den externa webbplatsen och inloggat läge; Internetkontoret. I teamet ingår förutom andra utvecklare UX-designer, kravanalytiker, testare, Scrum master och Product Owner. Teamet har helhetsansvaret från behov till release. Teamet ansvar för att utvecklingsplattformen för webbutveckling förvaltas och uppdateras. Idag använder kunden tekniker och verktyg så som Optimizely (tidigare Episerver), ASP.NET, MVC, C#, Bootstrap, React, Typescript, automattester, SQL Server, GitHub och Pull Requests. Inom utvecklingsplattformen använder vi en del open source.


Arbetsuppgifter
Vi har ett större, pågående, initiativ för att stärka vårt varumärke genom att bygga om designen och konceptet på hela webbplatsen (utloggad och inloggad läge). För inloggad läge inte kommer vi inte att göra om sidors innehåll, funktioner och integrationer, utan endast fokusera på färg/form/design/koncept/omplacering av befintlig information. Rent tekniskt innebär det att vi ska använda standardfunktioner som t ex blocks i Optimizely CMS. Vi vill förstärka initiativet med ytterligare en utvecklare, som även kan ta rollen som tech lead och agera mentor/lead developer till utvecklarna i teamet.

Initialt kommer fokus att vara på den tekniska förflyttningen av hela webbplatsen, men det kommer även att vara varierande arbetsuppgifter som allt från att hantera den dagliga supporten till att ta fram helhetslösningar i nära samarbete med andra kompetenser. Du är också med och utvärderar nya tekniker.

Din bakgrund
Du är en erfaren utvecklare som är trygg i att coacha och leda andra utvecklare. Du har tidigare haft roller som tech lead eller lead developer.


Krav
• systemutveckling i C# .NET (både klassisk .NET och i .NET Core/.NET 6)
• att utveckla webbplatser i Optimizely CMS
• frontend (Bootstrap, React eller annat modernt ramverk och Typescript)
• IT-säkerhet i webbmiljö
• Scrum eller annan agil metod


Meriterande
• Erfarenhet av större uppgraderingsprojekt med Optimizely CMS och frontendramverk

Du är en person som tycker om att jobba strukturerat och kan höja blicken för att se helheten. Du har en positiv inställning och delar gärna med dig av din kunskap till andra. Du tycker om förändringar och är en god lagspelare som är lyhörd och prestigelös. Du är målmedveten och har en stark drivkraft. Stundtals är arbetsbördan högre så vi ser att du är stresstålig. Dokumentations- och domänspråk är svenska medan hjälpresurser och utbildningsmaterial är på engelska varför du förväntas ha god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift på båda språken.


Omfattning: 100%

Start: aug/sept

Längd: 2022-12-31 (med möjlighet till förlängning)

Kontakt

Är detta uppdrag för dig?

Skicka ansökan