Nikita 6

Senior .net utvecklare med arkitekturkompetens

Beskrivning av uppdraget

Till produkten Kvalifikationsbedömning söker vi till vår kund efter en senior .net utvecklare med bred kompetens, praktisk erfarenhet och som kan/vill ta lead i arkitekturdiskussioner. Kompetens och erfarenhet behövs inom eventdriven arkitektur, containerteknik m.m. Vi ser att konsulten har ett agilt mindset, är förändringsdriven, ser lösningar och vägar framåt (istället för problem) och testar sig fram. Bonus om det även finns kunskap inom frontend.

Produkten har ansvar för kvalifikationsbedömning inom skaderegleringsprocessen samt ansvar för arbetsgivarsidor som innehar ett GUI. Produkten arbetar i ett tvärkompetent team som består av utvecklare, krav och test.

Vi har påbörjat att bryta ut delar från våra nuvarande skadesystem (monoliter) som kräver modernisering. Vi arbetar till stor del även med komplicerade regelverk för att öka automatisering i ärendehanteringen. I många delar ligger teamet i framkant inom organisationen men behöver nu förstärkning av ytterligare en utvecklare.


Beskrivning av erfarenhet
Vi har behov av en senior utvecklare som har praktisk erfarenhet inom de kompetenser vi angivit.

Specifika kompetenser

Linux, Svenska i tal och skrift, Eventdriven arkitektur, docker, sql server, visual studio, GIT, resharper, azure devops,


Uppdragsperiod: 2022-08-15 – 2023-02-28
Omfattning: 100%
Placeringsort: Stockholm
Distansarbete: Ja

Kontakt

Är detta uppdrag för dig?

Skicka ansökan