Nikita 6

Testledare/Testare till kund inom försäkring – Stängd (Stängd)

Vi söker för vår kund i försäkringsbranschen en testledare/testare till sitt test-team. De är inne i en spännande förändringsresa på väg mot ett agilt arbetssätt. Samtidigt skapar den digitala transformationen nya möjligheter och krav på snabba IT-leveranser och ett tätt samarbete med verksamheten då vi moderniserar och introducerar ny teknik.

Din Bakgrund

Du har en gedigen erfarenhet av test och testledning samt är intresserad av olika utvecklings- och testmetodiker. Du ser testning i komplexa integrerade systemmiljöer som en spännande utmaning. Det är meriterande om du har erfarenhet av Tjänstepensionsområdet och Lumera-systemet.


Arbetsuppgifter

Som testledare/testare kommer du att vara medlem i vårt test-team och delta i planeringen och genomförandet av system- och systemintegrationstester för såväl stora, komplexa projekt som mindre. I rollen ingår att delta i framtagande av teststrategier, skriva testfall samt testa. Du kommer både självständigt och i team driva testarbete, planera, vara problemlösare, ta egna initiativ och delta i testarbetet. Vi arbetar i en komplex teknisk miljö som omfattar flera olika system och vi utför både manuella och automatiserade tester.


Du har:

  • erfarenhet av test och testledning
  • en högskoleutbildning eller motsvarande
  • erfarenhet/intresse av integrationstester i komplexa miljöer
  • intresse och kompetens kring agilt arbetssätt

Personliga egenskaper och erfarenheter

  • informativ och prestigelös, ser till helheten och gillar att jobba i team
  • en målinriktad inställning där din goda planering och ditt effektiva genomförande av tester bidrar till hög kvalitet i våra projektleveranser
  • entusiasmerande inställning till förändringsarbete och uthållighet runt de utmaningar som komplexa projekt utsätts för
  • lätt att kommunicera effektivt i tal och skrift

Start: 2022-01-17
Längd: t.o.m. 2022-07-17 option på förlängning
Omfattning: 100 %