Utvecklingsteam på 11 personer – STÄNGD (Stängd)

Vi hjälper vår kund att bilda ett leveransteam för utveckling av en tjänsteportal där de tänker leverera tjänster via APIer på AWS plattform. Ett starkt önskemål är att vi får till ett sammansvetsat team som är vana vid att utveckla agilt enligt rollbeskrivningarna.


 

3st Javautvecklare för back end (AWS)/Lead – 100%
Främst för att bygga tjänsterna i ”sandbox” och back-end i en arkitektur som består av mikrotjänster. Den vi söker ska vara senior och ha förmåga att arbeta självständigt och kreativt. Utvecklingen kommer att ske agilt. Vi förväntar oss att var och en ska kunna hitta aktiviteter (Sprint items) utifrån User stories. (Projektet kommer inte att förse utvecklarna med detaljspecifikationer såsom sekvensdiagram och liknande).

1st Teknisk skribent – 25%
Rollen ska kunna beskriva vad API:erna kan tillföra för funktioner med hjälp av tydlig och enkel dokumentation. Mottagaren är en annan utvecklare.

1st Json REST API-utvecklare – 100%
Designa och bygga Json REST API.

1 st UX – 50%
(Inväntar mer info)

1st Front end/lead developer – 50%
En senior roll som förutom att bygga tjänsteportalen även är den som håller i arbetssätt och struktur. Ett exempel är att personen ska kunna hålla code review tillsammans med de andra utvecklarna i teamet.

1st AWS expert – 25%
Rollen avser en som har stor erfarenhet av vilka applikationer man ska välja utifrån våra kommande tjänster, hur man konfigurerar samt använder dessa mest effektivt i Amazons molnmiljö.

1st DBA – 25%
Hitta bästa sättet att strukturera och bygga data utifrån identifierade informationsmodeller och informationsobjekt. Ser till att prestanda är optimerad utifrån databasperspektiv.

1st Utvecklare för att migrera data – 50%
Migrering av data från befintliga databaser i nuvarande tjänster.

1st Testdesigner/testare från sprint 3 – 50%
(Inväntar mer info)


 

Start: asap
Längd: Årsskiftet med options på förlängning

Kontakt

Är detta uppdrag för dig?

Skicka ansökan