Global leverans

Den enda leverantören av utlandskonsulter du behöver. 

Det kan finnas olika anledningar till att du som kund behöver hitta IT-kompetens utomlands. Ibland efterfrågas en nischkompetens som inte finns på hemmaplan – och ibland gör budgeten för ett projekt att det inte går att använda lokal arbetskraft. 

Oavsett anledning är vi experter på att leverera global IT-kompetens när det lokala nätverket inte räcker till. Vårt erbjudande skiljer sig från det typiska på marknaden: hos oss förlitar du dig inte till ett enskilt konsultbolag eller ett specifikt team, utan kan handplocka de allra bästa konsulterna på individnivå, skräddarsytt utifrån dina behov. 

Vi konkurrensutsätter kandidater utifrån en närmast en oändlig leveranskapacitet för att säkerställa att du får ett urval av de allra bästa konsulterna att välja mellan. Detta gör vi bland annat genom kodtester.  Vi blir din enda kontaktyta – oavsett hur många konsulter du väljer och hur många olika bolag och länder de kommer ifrån. Vi ser givetvis till att de konsultbolag vi använder efterlever våra höga krav på kvalitet, ekonomi, miljö̈ och social hållbarhet. 

Vill du veta mer och ta del av våra många referenser från både privat och publik verksamhet? Kontakta oss genom att klicka här


PUNKTLISTA 

Den enda leverantören av utlandskonsulter du behöver. 

  • Slipp binda dig till ett enskilt konsultbolag eller ett helt team 
  • Vi konkurrensutsätter – så att du kan handplocka de allra bästa
  • Vi kan erbjuda kodtester utformade för att hitta talangerna
  • Vi hanterar allt – oavsett antal konsulter, antal bolag och antal länder 
  • Alla våra leverantörer efterlever våra höga compliance-krav 
  • Referenser från både publik och privat sektor på förfrågan