Applikationsspecialist (STÄNGD) (Stängd)

Bakgrund:
Vi söker nu för kunds räkning en Applikationsspecialist. Som konsult bör du vara en fena på SQL och IIS Uppdraget är baserat hos kund i Stockholm. Kunden är en fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR

Om rollen:
I rollen som Applikationsspecialist kommer du att vara ansvarig för och driva frågor relaterade till ett av våra lönesystem. Du kommer att ha möjlighet att ta eget ansvar och utvecklas i denna roll. Som en del av vårt IT-team kommer du även att arbeta med andra IT-frågor baserat på din kompetens och bakgrund. Arbetet är självständigt och varierat, med många kontaktytor. Det här jobbet passar dig som uppskattar samarbete, problemlösning och personlig utveckling på arbetsplatsen.


Exempel på arbetsuppgifter:

  • Att hantera användaradministration, ge support och felsöka problem, samt genomföra implementeringar och ändringar i systemkonfigurationen i samarbete med IT-teamet.
  • Att ta hand om kundärenden som är kopplade till applikationen.
  • Att delta i vårt RPA-team (Robotic Process Automation) och vara involverad i arbete med robotar.
  • Att leda och genomföra migreringsprojekt.
  • Att planera och utföra tester i samband med nya systemuppdateringar.
  • Att skapa och underhålla dokumentation.

Kunden efterfrågar följande av konsulten:

Du har en relevant IT-utbildning och erfarenhet av problemhantering i tidigare roller, men det allra viktigaste för kunden är att du är samarbetsvillig, driven, framåt och flexibel eftersom vi arbetar för att ge bästa möjliga service både till våra kunder och våra kollegor.

För att trivas i rollen är det önskvärt att du har tidigare erfarenhet av liknande system, gärna som systemansvarig. Du bör vara intresserad av system, ha god teknisk kunskap och njuta av att ta itu med tekniska utmaningar. Det är värdefullt om du är bekant med SQL och IIS samt har tidigare erfarenhet av robotisering och förbättringsarbete. Vi prioriterar digitalisering och automatisering, så det är fördelaktigt om du har erfarenhet inom dessa områden. Om du har förståelse för ekonomiska frågor eller tidigare arbetat inom ekonomi/finans är det också positivt. Kunskap i systemet Hogia är en fördel.

Rollen involverar många kontakter, både internt hos kunden men också deras kunder. Du bör vara bekväm med att kommunicera både på svenska och engelska. För att trivas i rollen är det viktigt att du är självgående, noggrann, tålmodig, lyhörd och har förmågan att förklara på ett pedagogiskt sätt. Vi tror också att du är en proaktiv och positiv person som är skicklig på att lösa problem.


Start: omgående
Period: 3 mån med option på förlängning
Placering: Stockholm, 2 dgr fysiskt på plats
Omfattning: 50%

Kontakt

Är detta uppdrag för dig?

Skicka ansökan