Data Analysts (4st) – STÄNGD (Stängd)

Bakgrund:

Vi söker just nu fyra (4st) Data analysts till vår kund inom dagligvaruhandel. Du som Data Analyst-konsult utgör en kritisk faktor när kunden tar sina datadrivna arbete till nya nivåer och tvärs hela bolaget. Som Data Analyst-konsult hos vår kund kommer du att få möjlighet att arbeta med en av Sveriges största databaser och utvecklas inom analytiska metoder och datavisualisering tillsammans med skickliga, likasinnade kollegor. Du kommer att lära dig mycket om dagligvarubranschen och få vara med och utveckla ett datadrivet arbetssätt i ett stort, innovativt bolag i förändring. 

Som Data Analyst-konsult på Data & Analytics kommer du att arbeta med hela värdekedjan inom analys – allt från att definiera behov, samla in, bearbeta och modellera data till att kommunicera och visualisera resultaten. Just nu håller vi på med en resa mot molnet, GCP, och behöver förstärka upp vårt team för att accelerera den resan. Vi vill utöver ovan att du är med och delar din kunskap i teamet samt också bidrar till än bättre arbetssätt inom skrået.


Skallkrav:

  • Vi ser att du har erfarenhet av och är trygg med att utveckla i SQL. Vi ser att du har erfarenhet av Tableau eller liknande visualiseringsverktyg. Det är ett plus om du har erfarenhet av GCP, DBT, GitHub, BigQuery, Looker Studio och Connected Sheets.
  • Minst 5 års relevant erfarenhet

Meriterande kompetens:

  • GCP, DBT, GitHub, BigQuery, Looker Studio och Connected Sheets.

Personliga egenskaper:

  • För att trivas ser vi att du är en affärsmässig och ansvarstagande person som har en god förmåga att arbeta både detaljorienterat och inta ett helikopterperspektiv. Du har lätt för att inspirera och coacha andra i det du brinner för – data! Du kommer ha kontaktytor mot både vår IT-avd och verksamheten.

Språk

  • Både svenska och engelska obehindrat

Start: omgående
Längd på uppdrag: Juni 30, 2024
Omfattning: 100%
Placering: Solna

Kontakt

Är detta uppdrag för dig?

Skicka ansökan