Nikita 6

Kravledare med metodstödansvar inom Power Plattform/Dynamics 365 Sales & Customer Service

Bakgrund:

Kund genomför en stor satsning för att bli mera kundcentrerade, effektiva, samt öka kund- och medarbetarnöjdhet. Verksamhetsprocesser som omfattas är kundsupport och sälj. Satsningen genomförs i programmet Kundresan och i projekt inom Kundresan.

Lösningen inkluderar ny molnbaserad CRM Plattform, Kund- och Partnerportal för självservice via molnplattform samt integrationer mot produktionssystemet. Utgångspunkten är att använda standardfunktionalitet i lösningen och anpassa till specifika behov inom kund genom konfiguration. Den valda lösningen är Microsoft Dynamics 365 CRM.

Du kommer att ingå i en gruppering med andra kravanalytiker inom projektet, men uppdraget innebär att självständigt och under eget ansvar driva kravarbete inom valda områden.


Kompetens och erfarenhet:

Kund söker en självgående senior kravanalytiker som är professionell och trygg i sin konsultroll, strukturerad och besitter god pedagogisk förmåga. Kund vill att du har tidigare erfarenhet av kravanalys med mål att implementera Dynamics CRM som verksamhetsstöd. Du behöver mycket god erfarenhet av att arbeta i projektform där du har genomfört kravanalys i en kontext av verksamhetsutveckling och förändring. Du kan leda workshops och driva kravarbetet framåt både i dialog med verksamhetsrepresentanter, lösningsarkitekter och utvecklare. Din kommunikativa förmåga är hög.


Kompetenser

  • Mycket god kompetens inom kravledning, analys och detaljering
  • God kunskap om verksamhetsutveckling med processer
  • God kunskap om övriga komponenter inom verksamhetsarkitektur såsom informationsmodeller, målbilder och verksamhetsregler
  • Gedigen erfarenhet av workshopledning
  • Lång erfarenhet av att arbeta med organisationer i en förändringsresa
  • Mycket god erfarenhet av tekniska projekt
  • Särskilt efterfrågas tidigare god erfarenhet av impementationsprojekt – Dynamics CRM

Start: 2021-03-01

Slut: 2021-05-31 med option på förlängning

Omfattning: 100%

Ort: Stockholm (remote)

Kontakt

Är detta uppdrag för dig?

Skicka ansökan