Nikita 6

Redovisningsekonom – STÄNGD (Stängd)

I rollen som redovisningsekonom  är du en integrerad del av ett team bestående av två andra personer. Ditt huvudsakliga arbetsområde är att arbeta med lagertransaktioner/avstämning och leverantörsreskontra. I rollen ingår även bokslutsarbete, löpande bokföring, avstämningar, rapportering och analys. Arbetet innebär att man supportera diverse ”ad hoc”-förfrågningar från övriga kollegor. Jobbet innebär till stor del frihet under ansvar där du ges möjligheter att komma med egna idéer och initiativ.

Arbetet innefattar även en del administrativa uppgifter så som: inleverans av varor i system, bokning av intäkter, artikelvård m.m. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av att sätta upp rutiner och processer inom berörda områden.


Krav

  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
  • Minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Djupa kunskaper i ExcelErfarenhet från Microsoft NAV och Proceedo är meriterande
  • Goda muntliga och skriftliga språkkunskaper i svenska och engelska

Personlighet

Som person är du noggrann och har ett öga för detaljer. Du arbetar självständigt och strukturerat med att prioritera arbetsuppgifter och att arbeta mot uppsatta mål och deadlines. Därtill har du god samarbetsförmåga och förmåga att arbeta såväl självständigt som i team. Utöver det arbete som görs i Microsoft NAV arbetar vi mycket i Excel, med stora datamängder. Vi ser därför att du har god erfarenhet av Excel men framförallt intresse av att lära dig mer.


Start:   2019-06-24
Längd:   2019-10-18
Omfattning: 100%
Plats: Stockholm

Kontakt

Är detta uppdrag för dig?

Skicka ansökan