Senior Backend-utvecklare

Bakgrund

Vår kund inom systemleverans har behov av en senior backendutvecklare med erfarenhet av mjukvaruarkitektur. Teamet man kommer ingå i består av 17 personer.
Vår kunds produkt är en SaaS-lösning som består av flera olika webbapplikationer. Som utvecklare i utvecklingsteamet finns stora möjligheter för dig som konsult att vara med och prägla produkten under utvecklingsarbetet.  Vår kund har stort fokus på användarvänlighet och att skapa kundnytta. Teamet arbetar kundnära med tighta feedback-loopar och har stort system- och infrastrukturstöd, vilket skapar god förståelse för hela cykeln av produktutveckling.

Om konsultens profil
Tekniker vi arbetar med är främst .Net, C#, Typescript, Azure, micro services, SaaS, MS SQL Server, Aurelia, Azure Sevice Bus, Azure Functions, Azure Devops,

Som konsult trivs du med att arbeta agilt och teamorienterat och tar eget ansvar för teamets mål. Du har gedigna kunskaper inom modern systemutveckling och har arbetat med utveckling av SaaS-tjänster i cloudmiljö, ex Azure. Kunden ser helst att du har kunskaper i C#, Java/typescrift och Microsoftstacken.

Du är genuint intresserad av utveckling och håller dig uppdaterad kring nya tekniker samt har lätt för att dela med dig av dina kunskaper till andra.

Start: Omgående
Längd: Tillsvidare
Placering: Stenungsund
På plats hos kund: minst 1 dag i veckan (helst mer)

Kontakt

Är detta uppdrag för dig?

Skicka ansökan