Senior Frontend Engineer – STÄNGD (Stängd)

Kravspecifikation

De söker en passionerad Senior Frontend Engineer med erfarenhet av att arbeta med React, JavaScript och Typescript för att bli en del av ett tvärfunktionellt team inom betalningsområdet.


Uppdragsbeskrivning:
Som medlem i ett tvärfunktionellt team kommer du att ansvara för design och implementering av användargränssnittet för våra webbapplikationer och integration mot backend via REST API:er. Du kommer att samarbeta nära med produktägare, andra frontend-utvecklare, arkitekter och resten av teamet för att leverera högkvalitativa, skalbara och användarvänliga mjukvarulösningar över olika plattformar. Du kommer även att bidra till kundens initiativ “Our journey towards zero” genom att arbeta mot noll intäkter från skadligt spelande.


Vad är det för person de söker?
Vi söker en erfaren Senior Frontend Developer/Engineer med starka kunskaper inom JavaScript, Typescript & React/Redux, som är bekant med agila arbetsmetoder som Scrum, Kanban eller liknande ramverk.


Arbetsuppgifter: Dina uppgifter kommer att inkludera design och implementering av användargränssnitt, samarbete i designdiskussioner, fullt ägarskap av ditt arbete inklusive testning och delta i hela systemets utvecklingslivscykel.


Skallkrav:

Erfarenhet av JavaScript, Typescript & React/Redux

Kunskap om CSS, HTML och UI-bibliotek

Erfarenhet av att integrera med REST-API:er

Erfarenhet av att arbeta i agila team och använda testningstekniker som enhetstestning och integrationstestning

Färdigheter inom CI/CD-praxis som git branching, automatiserade tester och automatiserade distributionspipeliner

Förmåga att undersöka, felsöka och lösa produktionsproblem


Omfattning: 100%
Ort: Stockholm, med möjlighet till remotearbete.
Start: Troligtvis mars, kan förändras.
Längd: 6 månader

Kontakt

Är detta uppdrag för dig?

Skicka ansökan