Senior utvecklare AWS, NODE.JS och DOCKER (STÄNGD) (Stängd)

Vi söker en senior utvecklare till vår kund inom e-handel som kommer att ansvara över att bygga sina egna mikrotjänster från grunden i en AWS-miljö, deploya dem på egen hand samt drifta dem i produktion och vidareutveckla. Alltså ansvara över hela livscykeln med fokus på back-end mikrotjänster.

Ett exempel på en mikrotjänst kan vara att bygga en service som har hand om betalningar (Stripe kortbetalning, Swish osv). Vi bygger de flesta av våra mikrotjänster i Node.jsmed något enstaka undantag beroende på mikrotjänst.

Vi använder oss av Docker för att bygga, testa och deploya dessa mikrotjänster. Vi använder även Githubsom repositiory för koden.


För att ansöka till uppdraget behöver konsulten besvara följande frågeställningar:

–       Vilken erfarenhet har du av att bygga och deploya mikrotjänster på egen hand?

–       Vilka språk har du använt?

–       Vilka typer av databaser har du arbetat med?

–       Vilka olika moln-miljöer har du arbetat med?

–       Har du erfarenhet av Docker?


Uppdraget är långsiktigt och kommer vara tekniskt utmanande med ständiga förändringar och kontinuerlig utveckling. Du kommer vara en del av ett litet team, där varje person förväntas ta ett stort ansvar över sina egna projekt och effektivt hantera sin tid. Kunden har väldigt få möten, det mesta av den interna kommunikation sker skriftligen via Slack och Notion.

Kunden har ett kontor i Stockholm men konsulten får välja själv hur hen vill arbeta.

Kontakt

Är detta uppdrag för dig?

Skicka ansökan