Nikita får förnyat förtroende av Bankgirot

Vi på Nikita är stolta och glada över att få berätta nyheten att Bankgirot förlänger vårt tidigare ramavtal med ytterligare en period. Grunden till förlängningen ligger i ett fortsatt gynnsamt samarbete med en öppen och tydlig kommunikation vilket underlättar hela affärsprocessen från ax till limpa. Att det finns en ömsesidigt långsiktig relation skapar också goda förutsättningar för framtiden.

Förlängning träder i kraft september 2021 och löper med en period om 24 månader, därefter med 12 månader i taget förutsatt att ingen av parterna säger upp avtalet.

 

Om Bankgirot

Bankgirot är ett svenskt clearinghus med över 60 års erfarenhet av att leverera marknadsledande finansiell infrastruktur. Varje dag strömmar närmare 8 miljoner transaktioner eller 70 miljarder kronor genom Bankgirots betalningssystem. Våra 160 medarbetare utvecklar Bankgirosystemet och Betalningar i realtid. Bankgirots system möjliggör bland annat Swish, Autogiro och E-faktura. Vi garanterar den svenska betalmarknaden med tillstånd från Finansinspektionen.