Nikita gasar på!

I takt med att bolaget växer väljer Nikita nu att anställa nytt. Vi hälsar Lovisa Åsbrink välkommen till oss på Nikita med start i september i rollen som Bid Manager!

Vi passade på att ställa några frågor till Lovisa så att våra kunder och partners också får möjlighet att lära känna henne.

Vad har du gjort innan du kom till Nikita?
– I grunden är jag utbildad gymnasielärare, men har via en sväng inom transportbranschen landat inom IT. Senast kommer jag från en roll som Sourcingansvarig på ett större konsultbolag där jag arbetat mycket med beläggningsrelaterade frågor och partnerskap.

Vad var det som gjorde att du valde att börja på Nikita?

– Magkänsla, timing och överlagt beslut. Jag har haft med Nikita att göra i flera olika sammanhang de senaste åren och slås alltid av vilket hjärtligt, härligt, drivet och proffesionellt gäng det är! Jag är jätteglad över möjligheten att få arbeta med dem, de ligger helt rätt i tiden och har en oerhörd närhet till både kunder och konsulter. Att få jobba med kompetenta människor är helt klart min största trigger i arbetslivet.

Vad kommer du främst bidra med?

– Kompetens från offentlig upphandling, en annan synvinkel och riktigt mycket energi! Jag tror att min bakgrund från säväl konsultmäklare som större IT-konsultbolag kan ge nya perspektiv.

Vad ser du fram emot mest just nu?

– Start på Nikita i september! Aldrig har hösten varit så långt borta. I närhet ser jag fram emot stundande golflektion och att skörda min potatis som jag sått alldeles själv.

Hur ser du på framtiden här på Nikita?

– Jag ser på framtiden med förtjusning! Upphandlingsläget i Sverige är för tillfället ganska spänt, det är svårt att köpa kompetens och många väljer att inte knyta an till en partner med anställda utan istället upphandla en oberoende part som hjälper till att hitta bästa möjliga kompetens. Jag är övertygad om att Nikita har otrolig potential att vara med på den resan i ännu större utsträckning än man varit hittills. Jag ser inga begränsningar i framtiden på Nikita. Alls.

Vem är Personen Lovisa?

– Lovisa är väldigt glad och sprudlande! Hon är bra på att effektivisera samt exekvera både hemma och på jobbet. Missar aldrig en av DIFs hemmamatcher i hockey och umgås helst med familj, vänner och systerdottern Vera.

Vad har du för planer för sommaren?

– Golfa, sola och äta nyskördad potatis. Sen kommer jag också läsa in mig på så mycket jag kan i förberedande syfte, jag vill ju sätta igång så fort som möjligt!

Varmt välkommen till Nikita Lovisa, trevlig sommar så ses vi i september!