Ny kollega på Nikita!

Vi har en nyanställd på Nikita!

Hej Lucia,
Vad har du gjort innan du kom till Nikita?

“Jag har jobbat 25 år som KAM i olika branscher – mest Telekom och IT. Alla uppdrag har handlat om att se kunden, förstå deras utmaning och hjälpa dem att hitta en lösning.”

Vad var det som gjorde att du valde att börja på Nikita?
“- Jag är övertygad om att konsultförmedlare behövs mer och mer. Gig-ekonomi trenden har gjort att många av de bästa konsulterna har valt att vara egenföretagare. Däremot är inte alla konsulter bra på försäljning och det är ännu svårare att sälja sig själv – dessutom kräver det mycket tid. Då är det bra med företag som Nikita som är bra på det som konsulten behöver hjälp med – försäljning, hitta rätt uppdrag och hjälp med det administrativa.

– Nikita jobbar med spetskompetens inom områden som intresserar mig, de är fokuserade och värderar verkligen att lära känna både kunden och konsulterna så att det blir rätt. Alla är supertrevliga och stämningen är positiv, glada och det känns som ingenting är omöjligt.”

Vad kommer du främst bidra med?
“- Jag kommer att bidra med energi, driv, erfarenhet och mitt intresse för kunderna/konsulterna och att hitta bra lösningar för alla.”

Vad ser du fram emot mest just nu?
“- Helst skulle jag ville komma igång med att träffa kunderna ansikte mot ansikte ..men just nu få det vara via datorn … men att lära känna företag, höra deras utmaningar och göra mitt bästa för att hitta lösningar.”

Hur ser du på framtiden här på Nikita?
“- Jag tror att fler och fler företag och konsulter kommer att ser hur bra Nikita är på att hitta bra konsulter och uppdrag. Att företaget därför växer med fler branscher över hela Sverige, alla med samma glädje och positiv stämning som i Stockholm 😊”

Vem är personen Lucia?
“- Jag är glad, nyfiken, positiv och lösningsorienterat. Eftersom jag har bott i fler europeiska länder så har jag fått en förståelse för att det finns olika sätt att göra saker – jag vill lära mig om ännu fler. Jag älskar utmaningar och att testa nya saker. Jag har tre döttrar och annars älskar jag att göra äventyrssporter i naturen.”

Tack Lucia och välkommen till Nikita!