Välkommen Felix Arvberger

Välkommen till Nikita Felix!

Vad har du gjort innan du kom till Nikita?
Jag har har alltid tyckt om att hjälpa människor och knyta nya kontaktar, därav har jag varit i eventbranschen där jag arbetade som konsult. Från eventkonsult till företagsrådgivare på Handelsbanken och under mina senaste två år har jag arbetat med försäljning inom IT mot B2B-sektorn.

Vad var det som gjorde att du valde att börja på Nikita?
Redan vid mitt första samtal med Nikita kände jag att de var på hugget och ville framåt. Det är två viktiga delar för mig, att vilja växa och kunna utvecklas som person samt med bolaget. Efter jag varit på plats hos Nikita kände jag att deras affärsdriv och hur mycket de prioriterar kompetensen hos människor passar mig perfekt. Nikita var ett självklart val för mi och jag är väldigt spänd på att komma igång!

Vad kommer du främst bidra med?
Jag kommer bidra med god stämning på kontoret, tycker om när man har kul och hittar på aktiviteter även utanför jobbet. Jag älskar jobba hårt och träffa nya människor, därav kommer jag bidra med ett driv och relationsbyggande för att fortsätta medverka till Nikitas framgångsresa.

Hur ser du på framtiden här på Nikita?
Ser väldigt ljust på framtiden, tittar vi närmre på IT-branschen blir den mer och mer attraktivt och utvecklingen går fort framåt. Är väldigt taggad på att kunna ta del av den och se till att våra kunders behov fylls upp med rätt kompetens hos våra konsulter. Nikita går idag som tåget och den resan vill jag inte missa!

Vem är personen Felix?
Jag är en väldigt positivt och driven kille som älskar att träffa människor. Att kunna vara en del av en verksamhet som arbetar med människan kommer göra mig mer driven. Tycker om att ha ett högt tempo med många bollar i luften. Utanför Nikita är jag en aktiv golfspelare, brinner för padel och skidåkning. På helgerna träffar jag gärna nära och kära i köket där det lagas god mat.

Välkommen till Nikita teamet!