Vi välkomnar nya året med nya kollegor!

Hej och välkomna säger vi till Fredrik och Bajram.
Vi har i vanlig ordning ställt några frågor till dem så att ni, våra kunder och leverantörer, ska få lära känna våra två nya kollegor.

Vad Gjorde du innan du kom till Nikita?
Fredrik:
 Innan jag kom till Nikita har jag arbetat som rekryteringsspecialist med fokus på processtyrning och verksamhetsutveckling. Jag har min huvudbakgrund inom rekrytering.
Bajram: Jag har arbetat som konsultchef på ett bemanningsföretag inom sjukvård. Där fick jag ansvara över hela processen med att rekrytera sjuksköterskor till att skicka presentationer av dessa.

Vad var det som gjorde att du valde att börja på Nikita?
Fredrik:
 Vi ”klickade” får jag väl säga! Redan på första intervjun kände jag att, här vill jag vara, här kan jag fortsätta växa!
Bajram: Mitt första intryck var definitivt avgörande av mitt val att börja på Nikita. Jag fick ett oerhört fint bemötande av kollegorna och fick verkligen känslan att på Nikita är teamet i fokus.

Vad kommer du främst bidra med?
Fredrik:
 Utöver att vara en grym konsultmäklare kommer jag bidra med massvis av go energi till gänget på Nikita och se till att vi har roligt tillsammans, både på jobbet och efter.
Bajram: Min största bidragsfaktor är min positiva inställning till att lära känna nya människor och knyta an mig nya kontakter.

Vad ser du fram emot mest just nu?
Fredrik:
 Jag ser fram emot att få djupdyka in i min nya roll och komma igång. Ska bli grymt kul att få starta upp kontakter med alla konsultchefer där ute!”
Bajram: Just nu ser jag mest fram emot att samarbeta med mina nya kollegor och lära mig så mycket som möjligt för att kunna bidra med tillväxten av Nikita.

Hur ser du på framtiden här på Nikita?
Fredrik:
 Min förhoppning är att jag långsiktigt får växa och utvecklas tillsammans med Nikita.
Bajram: Nikita har en stor utvecklingspotential där jag vill vara med och påverka i positiv bemärkelse. Jag ser ett långsiktigt partnerskap mellan mig och Nikita där båda parterna höjer varandra för varje år som går.

Vem är personen Fredrik/Bajram?
Fredrik:
 En mångsysslare som gillar att förekomma och engagera sig i flera olika sammanhang. Att sprida glädje och få människor att prata är det bästa som finns!
Bajram: Jag är en extrovert person som gillar att lära känna nya människor, nära och bekanta kallar mig ofta för social kameleont som passar in i samtliga sammanhang. Mina stora intressen är att träna och resa, men mitt största intresse är nog fotboll som jag aktivt följer.

Vi säger varmt välkomna till er båda, nu kör vi!!