Nyheter

Välkommen Petter!

Välkommen till Nikita säger vi till Petter Eriksson!

Välkommen Felix Arvberger

Vi har blivit med ny kollega till säljteamet på Nikita.
Välkommen säger vi till Felix Arvberger!

Vi växer med nya kollegor!

Varmt välkomna till Nikita säger vi till Sarah och Ronny!
Sarah med erfarenhet från konsultförmedlingsbranschen och Ronny med över 20+ års säljerfarenhet från olika branscher.

För mer info om våra nya kollegor, klicka på nyheten!

Nikita tecknar förnyat ramavtal med SOS Alarm

Nikita har under flera år hjälpt SOS Alarm att hitta konsulter med unika kompetenser. Nu får de förnyat förtroende genom ramavtal.

De olika konsultområdena som kommer efterfrågas är inom ledning & styrning, förvaltning & verksamhet, systemutveckling, arkitekter, infrastruktur, AI/automation/maskininlärning/data & analys/IoT och informationssäkerhet.

Nikitas grundare går in som delägare i Feminvest

Ett ökat kvinnligt ägande är en grundförutsättning för jämställdhet. En fråga som Nikitas grundare Pia Ganeva brinner för och jämställdhetsarbetet engagerar oss alla på bolaget. Nu växlar hon upp och går in som delägare i Feminvest. Vi ser fram emot att få följa denna resa och hur Feminvest kommer göra skillnad!

Nikita möter våren

För att tagga igång våren har vi dragit igång ”Nikita möter våren”. Vi tränar tillsammans och gör olika mindre och större miljöinsatser, vi peppar varandra och lär oss att ta mikropauser för att få in återhämtning emellanåt.

Tanken är att stärka gemenskapen och bygga ett hållbart mående i vardagen och öka medvetenheten både i hållbarhet för individen och miljön. Vi vill bygga upp och sprida energi och uppmuntrar dig som läser detta att inspirera andra till att se över vilka små förändringar man själv kan göra i vardagen för att må bättre och även göra en insats för miljön, stort som smått.

Nu taggar vi igång våren tillsammans! Häng med!

Nytt ramavtal

Vi har glädjande nyheter att dela med oss då vi under Q1 skrivit ramavtal med Svevia gällande kompetensförsörjning av IT- konsulter.
Svevia är specialiserat på att bygga och sköta om vägar och infrastruktur. De är ledande på drift och underhåll och ett av de största anläggningsföretagen i Sverige.– Vi är mycket stolta över att få förtroendet från Svevia att hjälpa dem att leverera IT-konsulter för deras digitala resa. Extra roligt att få vara med och hjälpa ett företag som har fokus att bidra till samhällsutvecklingen att sköta om vägar och infrastrukturen. Vi ser fram emot ett gott samarbete tillsammans med Svevia, säger Nikitas vd Emil Falk.

Vi välkomnar nya året med nya kollegor!

Då vi både växer med nya kunder och utökar arbetet på befintliga kunder så var det nu dags att få in förstärkning till vårt grymma leveransteam. Vi kan nu meddela att vi växer med två medarbetare. Vi välkomnar Fredrik Åqvist Wilbrand och Bajram Shosholli till vårt leveransteam...

NOX och Nikita blir systerbolag – med ambition att förändra konsultmarknaden

Nikita AB (”Nikita”) går in under samma ägartak som NOX Consulting AB (NOX) när Broviken Gruppen AB (”Broviken”) satsar vidare.

Tillsammans med Nikita kommer vi att stärka vår position på marknaden. Som två relationsmäklare etablerar vi oss nu som det självklara valet för alla kunder och konsulters som har höga krav kring kompetensförsörjning. Med gemensam kraft har vi nu förutsättningar att förändra branschens syn på mäklare och göra en tydlig distinktion mellan relationsmäklare och transaktionmäklare, säger Pernilla Ramslöv VD och grundare för NOX.

NOX och Nikita omsätter tillsammans närmare 600 MSEK, vilket innebär en ledande position som relationsmäklare. Båda bolagen expanderar starkt på en växande marknad och kompletterar varandra både gällande kunder och digital plattform. NOX och Nikita kommer att agera som systerbolag med separata varumärken och organisationer.