Nyheter

Nikitas grundare går in som delägare i Feminvest

Ett ökat kvinnligt ägande är en grundförutsättning för jämställdhet. En fråga som Nikitas grundare Pia Ganeva brinner för och jämställdhetsarbetet engagerar oss alla på bolaget. Nu växlar hon upp och går in som delägare i Feminvest. Vi ser fram emot att få följa denna resa och hur Feminvest kommer göra skillnad!

Nikita möter våren

För att tagga igång våren har vi dragit igång ”Nikita möter våren”. Vi tränar tillsammans och gör olika mindre och större miljöinsatser, vi peppar varandra och lär oss att ta mikropauser för att få in återhämtning emellanåt.

Tanken är att stärka gemenskapen och bygga ett hållbart mående i vardagen och öka medvetenheten både i hållbarhet för individen och miljön. Vi vill bygga upp och sprida energi och uppmuntrar dig som läser detta att inspirera andra till att se över vilka små förändringar man själv kan göra i vardagen för att må bättre och även göra en insats för miljön, stort som smått.

Nu taggar vi igång våren tillsammans! Häng med!

Nytt ramavtal

Vi har glädjande nyheter att dela med oss då vi under Q1 skrivit ramavtal med Svevia gällande kompetensförsörjning av IT- konsulter.
Svevia är specialiserat på att bygga och sköta om vägar och infrastruktur. De är ledande på drift och underhåll och ett av de största anläggningsföretagen i Sverige.– Vi är mycket stolta över att få förtroendet från Svevia att hjälpa dem att leverera IT-konsulter för deras digitala resa. Extra roligt att få vara med och hjälpa ett företag som har fokus att bidra till samhällsutvecklingen att sköta om vägar och infrastrukturen. Vi ser fram emot ett gott samarbete tillsammans med Svevia, säger Nikitas vd Emil Falk.

Vi välkomnar nya året med nya kollegor!

Då vi både växer med nya kunder och utökar arbetet på befintliga kunder så var det nu dags att få in förstärkning till vårt grymma leveransteam. Vi kan nu meddela att vi växer med två medarbetare. Vi välkomnar Fredrik Åqvist Wilbrand och Bajram Shosholli till vårt leveransteam...

NOX och Nikita blir systerbolag – med ambition att förändra konsultmarknaden

Nikita AB (”Nikita”) går in under samma ägartak som NOX Consulting AB (NOX) när Broviken Gruppen AB (”Broviken”) satsar vidare.

Tillsammans med Nikita kommer vi att stärka vår position på marknaden. Som två relationsmäklare etablerar vi oss nu som det självklara valet för alla kunder och konsulters som har höga krav kring kompetensförsörjning. Med gemensam kraft har vi nu förutsättningar att förändra branschens syn på mäklare och göra en tydlig distinktion mellan relationsmäklare och transaktionmäklare, säger Pernilla Ramslöv VD och grundare för NOX.

NOX och Nikita omsätter tillsammans närmare 600 MSEK, vilket innebär en ledande position som relationsmäklare. Båda bolagen expanderar starkt på en växande marknad och kompletterar varandra både gällande kunder och digital plattform. NOX och Nikita kommer att agera som systerbolag med separata varumärken och organisationer.

Vi har en ny kollega att presentera!

Vi har en ny kollega att presentera, vi säger hej och välkommen till Jonatan Sandberg.
Jonatan joinar vårt leveransteam och kommer senast från en liknande tjänst inom branschen.
Vi har ställt några frågor till Jonatan så att ni lär känna honom...

Ny kollega till Nikita

Hej Eva och välkommen till Nikita!

Vad kommer du göra på Nikita?
Leveransansvarig för den bästa kompetensen inom IT och management till våra kunder....

(Klicka på rubriken för att ta del av hela nyheten)

Nytt ramavtal för Nikita

Nikita har tecknat nytt avtal som avser konsultförmedlingstjänster av IT-konsulter i Region Halland. Avtalet kommer att löpa under två år med start 1/5-2021 med möjlighet till förlängning 1+1 år. Avtalet har en uppskattad volym på ca 125Mkr.

Nikita växer!

Hej Eva och välkommen till Nikita!

Vad kommer du göra på Nikita?
"Jag kommer att säkerställa att kontoret andas Nikita och ta hand om både personer, ekonomi och administrationen. "

Hur skulle du beskriva dig själv?
"Jag är positiv och brinner för välmående både hos mig och andra. Jag älskar att vara ute i naturen, sova i vindskydd, laga mat och tar mig fram på cykel. På vintern åker jag skidor, utför och på flacken, och åker långfärdsskridskor så fort tillfället ges. Sedan drygt ett år tillbaka har jag varit en inbiten kallbadare. Vänner och familj är enormt viktiga för mig. I övrigt tycker jag om att laga mat, baka bröd och sötsaker och springa i stan och skogen. "